Doprinosom organizaciji prestižnog kulinarskog događaja The Signature Dish: 4 of a Kind, održanog u restoranu Cap Aureo u Rovinju, naša doktorandkinja Zorica Bocić još jednom je pokazala da znanje postaje najvrednije kada se primenjuje uključivo – u stvarnom svetu, kroz saradnju i u službi zajednice i kulture.
Događaj, kojim je rukovodio priznati kuvar Jeffrey James Vella, redefinisao je savremeni luksuz kroz održivost, lokalno nasleđe i kulinarsko pripovedanje. Ovaj inovativni pristup prepoznat je na međunarodnom nivou, osvojivši dve srebrne nagrade Eventex 2025, u kategorijama Gala događaj i Doživljajno iskustvo, u konkurenciji više od 1200 prijava iz 59 zemalja.
Na Fakultetu DOBA verujemo da obrazovanje dostiže svoju najvišu svrhu kada se teorija spoji sa promišljenom praksom. Ponosni smo što je naša doktorandkinja pomogla da se ova vizija ostvari – sa strašću, kreativnošću i posvećenošću vrednostima koje traju.
Više o događaju i međunarodnom priznanju možete pročitati u članku objavljenom u Jutarnjem listu:
https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/projekt-the-signature-dish-4-of-a-kind-dobitnik-je-nagrada-za-najbolje-dogadaje-u-svijetu-evo-detalja-15582622