DOBA Zimski Online Summit

SERIJA BESPLATNIH VEBINARA

DOBA Zimski Online Summit

Na DOBA zimskom online samitu, seriji besplatnih vebinara, koji će se održati od 28. do 31. januara 2019., ponovo vam predstavljamo predavače DOBA Fakulteta, koji će sa vama podeliti korisna znanja iz raznovrsnih područja:

  • inovativnost
  • preduzetništvo
  • prodaja
  • pametni gradovi

Vebinare možete pratiti u našim virtuelnim učionicama iz udobnosti vašeg doma, kancelarije ili bilo kog kutka u kome se osećate najbolje.

Vebinari će se izvoditi na hrvatskom jeziku.

Odaberite vebinare

Za gledanje odabranih vebinara se prijavite na linkovima:

Pametni gradovi

Preduzetništvo

Prodaja

Inovativnost

Simon Mokorel

Pametni gradovi i zajednice – izazovi i prilike

Ponedeljak, 28. 1., od 18.30

doc. dr Marina Letonja

Preduzetnički uspeh ili neuspeh – šta kumuje tome?

Utorak, 29. 1., od 18.30   

mr Bojan Krajnc

Pobednički mentalitet za više uspeha i odličnosti u 2019.

Sreda, 30.1. , ob 18.30

Estera Lah Poljak

Inovativni menadžer

Četvrtak, 31.1., od 18.30

Možete učestvovati na proizvoljnom broju predavanja.

Svima vama, koji ćete se prijaviti na vebinare u okviru DOBA zimskog online samita, ćemo poslati i link do snimaka predavanja, koje možete pogledati bilo kada.

Predavači

Simon Mokorel

Simon Mokorel ima više od 20 godina iskustva na području informacionih tehnologija. Saradnjom sa razvojnim centrima u Evropi je stekao znanja o nadolazećim tehnologijama. U proteklih sedam godina se aktivno bavi podizanjem svesti opština, kako u Sloveniji, tako i u inostranstvu. Podstiče misaoni skok, koji je potreban da se okruženje razvija i prilagođava u odnosu na izuzetno brz razvoj digitalnih usluga. Autor je koncepta projekta SmileAlps, i koautor regijskog poslovno-razvojnog okruženja za pametne zajednice FLAPAX. Zajedno sa  dr Vitom Bobekom je nosilac predmeta koji se izvodi na master studijama DOBA Fakulteta.

dr Marina Letonja

Preduzetničko znanje je prikupljala na brojnim treninzima u zemlji i inostranstvu (SAD, Velika Britanija i Nemačka). Autorka je i koautorka, urednica više studija slučaja, kao i priloga u gradivima za studente, u udžbenicima, zbornicima, priručnicima i časopisima za preduzetnike. Sarađuje u istraživanjima na području preduzetništva – porodičnog, etničkog, bio-tech preduzetništva, inovacijskog menadžmenta, rizičnog kapitala. Magistrirala je ekonomske nauke iz oblasti računovodstva, a doktorski rad radi iz oblasti porodičnog preduzetništva i inovacijskog menadžmenta.  Na DOBA Fakultetu je nosilac predmeta Porodično preduzetništvo.

mr Bojan Krajnc

Bojan Krajnc ima više od 20 godina iskustva u prodaji i marketingu, i preko 12 godina rukovodstvenog iskustva na području vođenja prodajnih timova. Aktivno učestvuje u različitim projektima s područja prodaje, strateškog planiranja, rukovođenja i mentorisanja/coaching-a. On je čovek prakse i praktičnih alata, koje u praksi svakodnevno upotrebljava, dopunjuje i razvija. Kao prodajni trener i poslovni konsultant sarađuje sa mnogim uspešnim preduzećima u Sloveniji i inostranstvu, kao što su: Addiko Bank, Sberbank, Cetis, Roto, Siliko, Messer, Tuš, Sanolabor, Meusburger, PS, Schindler, Mazda Slovenija, ZZZS, Adriatic Slovenica, Finančna hiša, I.Q. agencija, Generali, Lek Veterina, Intercet, BDM Club, MOL Slovenija, Amstaff GmbH i drugi. Na DOBA Fakultetu je nosilac predmeta Nabavno-prodajni lanac.

Estera Lah POljak

Estera Lah Poljak svoj karijerni put usmerava na osnovu svesnosti o značaju kreativnosti, otvorene inovatinosti i efikasnog komuniciranja. Veruje u svesne pojedince i održivo društvo. Razume, da je za uravnotežen život potrebno neprestano ulagati u svoj lični razvoj. Po prirodi je odgovorna i ciljno usmerena osoba, koja teži efikasnosti. Po obrazovanju je komunikolog, koja je svoja marketinška znanja razvijala u marketinškoj agenciji Advertus i u medijskoj kompaniji Delo, a svoje inovativne vrline je osnažila u konsultantskom preduzeću Vibacom. 

Sa DOBA Fakultetom je počela da sarađuje još pre dobrih deset godina, kada je kao asistentkinja zajedno sa magistrom Violetom Bulc, sadašnjom evropskom komesarkom za saobraćaj, postavljala temelje predmeta Inovativni i inovacijski menadžment, čiji je nosilac od ove godine nadalje. Više o predavaču na: https://www.linkedin.com/in/esteralahpoljak/
 

Da li vas zanimaju sadržaji predavanja online summita, koji smo izveli u martu i junu 2018.? Snimke možete pronaći na linku. 

 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije
Deli