DOBA online summit

SERIJA BESPLATNIH VEBINARA

DOBA online summit

Na DOBA letnjem online summitu, seriji besplatnih vebinara, koji će se održati od 4. do 7. juna, ponovo vam predstavljamo predavače Dobe, koji će sa vama deliti primenjiva znanja iz raznovrsnih područja:  

- pozitivne psihologije i rukovođenja
- komunikacije
- turizma
- pametnih gradova

Vebinare ćete moći da pratite u našim virtuelnim učionicama, u udobnosti svog doma, kancelarije ili bilo kog kutka, u kome se najbolje osećate.

Vebinari će se izvoditi na hrvatskom jeziku.

Odaberite vebinare

Za gledanje odabranih vebinara se prijavite na linkovima:

Turizam

Komunikacija

Pozitivna psihologija i rukovođenje

Pametni gradovi

dr Amadeja Dobovišek

Razumevanje potreba gostiju

dr Robert Geisler

Self-Empowering with the Coaching Maps


dr Marko Divjak

Značaj pozitivne psihologije u rukovođenju i međusobnim odnosima

Simon Mokorel

Pametni gradovi i zajednice – izazovi i prilike

Možete učestvovati na proizvoljnom broju predavanja.

Svima vama, koji ćete se prijaviti na vebinare u okviru DOBA letnjeg online samita, ćemo poslati i link do snimaka predavanja, koje možete pogledati bilo kada.

Predavači

dr Amadea Dobovišek  

Za 20 godina je sarađivala sa više od 50 preduzeća iz različitih delatnosti, često zajedno sa stranim uglednim stručnjacima. 2005. godine je dobila nagradu Feniks za najbolji savetodavni projekat godine (Terme Maribor), a 2008. godine za projekat posebnog kvaliteta za preduzeće Trimo. Na IEDC-Poslovnoj školi Bled je završila MBA studije i magistraturu, doktorirala je na Univerzitetu u Ljubljani. Autorka je knjige Strateško vođenje prodaje i brojnih članaka, kolumni i intervjua o radu efikasnih menadžerskih praksi. Na DOBA Fakultetu je nosilac predmeta Strateški marketing.

dr Robert Geisler

Robert Geisler is co-founder of The Coaching Maps, co-founder „Reflexive“, consultant (technology transfer, entrepreneurship, management), entrepreneur, business trainer, academic teacher (currently Associate Professor i Opole University Poland ). Member of the Impact Hub Vienna, involved i many research projects regarding organizations, entrepreneurship, technology transfer and innovations and business projects concerning organizational changes and design. Dr. Geisler is a visiting lecturer at the DOBA Business School.

dr Marko Divjak

Na DOBA Fakultetu je nosilac predmeta iz područja metodologije, psihologije i komunikacije. Već tri puta zaredom je bio odabran za najboljeg profesora od strane master studenata DOBA Fakulteta. Nakon diplomiranja iz psihologije se zaposlio na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani, i ujedno je sarađivao i sa Većem za preventivu i vaspitanje u drumskom saobraćaju. 2008. godine je bio zaposlen u preduzeću Interstat d.o.o. kao istraživač, i počeo je profesionalno da se bavi tržišnim istraživanjima i istraživanjima javnog mnijenja. U preduzeću je pet godina radio i kao direktor.

Simon Mokorel

Simon Mokorel ima više od 20 godina iskustva na području informacionih tehnologija. Saradnjom sa razvojnim centrima u Evropi je stekao znanja o nadolazećim tehnologijama. U proteklih sedam godina se aktivno bavi podizanjem svesti opština, kako u Sloveniji, tako i u inostranstvu. Podstiče misaoni skok, koji je potreban da se okruženje razvija i prilagođava u odnosu na izuzetno brz razvoj digitalnih usluga. Autor je koncepta projekta SmileAlps, i koautor regijskog poslovno-razvojnog okruženja za pametne zajednice FLAPAX. Zajedno sa  dr Vitom Bobekom je nosilac predmeta koji se izvodi na master studijama DOBA Fakulteta.

Da li vas zanimaju sadržaji predavanja online summita, koji smo izveli u martu? Snimke možete pronaći na linku. 

 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije