Novosti

10
JUN
10. jun 2020.

Besplatan vebinar Karijernog centra za studente i diplomce

Vebinar LinkedIn kao alat za vašu prezentaciju i uspešno traženje posla je namenjen svima koji žele da steknu znanja za vešto traženje novog posla, i koji žele da efikasno koriste i društvene mreže.
Pročitajte više
08
JUN
08. jun 2020.

Na DOBA Fakultetu zajedno sa partnerskim institucijama izvodimo čak dva micro master programa

Na Dobi i u ovim vanrednim vremenima studije i svi projekti teku bez prekida i smetnji, a istovremeno se odvija proces pridobijanja kandidata za drugi šestomesečni micro master program, na temu digitalnog komuniciranja i marketinga.
Pročitajte više
05
JUN
05. jun 2020.

Studenti DOBA Fakulteta već drugi put sarađivali sa Istarskim Toplicama

Na DOBA Fakultetu studenti već tokom online studija dobijaju primenjivo znanje, takvo, koje proizilazi iz svakodnevnih primera dobre prakse, neposredno sa tržišta rada, i koje takođe mogu odmah da upotrebe u svom poslu.
Pročitajte više
02
JUN
02. jun 2020.

Prolećni susret udruženja Businet

Ovoga puta su na virtualnom susretu Spring Workshop učestvovali i predstavnici DOBA Fakulteta, koji jedini u Sloveniji i JI Evropi ima dve međunarodne akreditacije online studija.
Pročitajte više
02
JUN
02. jun 2020.

David Taylor (Businet) o virtuelnom projektu Hack the Waste 2020.

David Taylor je generalni direktor mreže Businet, mreže visokoškolskih ustanova, u koju je takođe uključen i DOBA Fakultet. Njegova uloga u međunarodnom virtuelnom hackathonu Hack the Waste 2020. je bila predsedavanje žirijem stručnjaka, koji su pratili ...
Pročitajte više
Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije