Novosti

02. novembar 2020.

Evropska nedelja online obrazovanja 2.-6. novembra

Ove nedelje je Evropska nedelja online obrazovanja. Najviše aktivnosti je pripremilo udruženje EDEN, čiji član je i naš fakultet.

DOBA Fakultet je danas vodeći ponuđač celokupnog online obrazovanja u Srbiji, i nosilac dve međunarodne akreditacije za online studije.

Uz pomoć podrške moderne tehnologije i jedinstvenog osoblja nudimo online studije koje su na srpskom tržištu jedinstvene. Garantujemo kvalitetne, međunarodno uporedive online studije sa kontinuiranim i praktičnim radom tokom nedelje, potpunu podršku, studije sa modernim profesorima-praktičarima, i online mentorima.

U Evropi se za online studije odluči više od 1.450.000 studenata. Prognoze govore, da će do 2025. godine na svetu biti između 30 i 80 milijona online studenta.

Tokom međunarodne nedelje online obrazovanja, udruženje EDEN, čiji je član i naš fakultet, je pripremilo niz zanimljivih vebinara, kojima možete prisustvovati i vi. Na veb stranici udruženja možete pratiti zanimljive vebinare i druge informacije vezane za online obrazovanje.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije