Novosti

03. februar 2021.

Karijerni centar za studente i diplomce

U okviru Karijernog centra na DOBI pomažemo studentima i diplomcima da planiraju razvoj karijere, kao integrisanog i doživotnog procesa odlučivanja. Tako kroz celu godinu organizujemo osposobljavanja i obrazovanja, koja usmeravaju njihove potencijale zapošljavanja.

U mesecu januaru smo izveli vebinar visokoškolske profesorke DOBA Fakulteta i stručnjaka za preduzetništvo, dr Marine Letonje, sa naslovom Želim da budem preduzetnik, šta moram uraditi da bih to postao? Na vebinaru je učestvovalo 244 studenata, diplomaca i spoljašnjih učesnika, a ocenili su ga sa visokim ocenama. Snimak vebinara je moguće pogledati na sadržajnom portalu DOBA Znanja, na linku.

U mesecu martu planiramo izvođenje vebinara Vešto traženje posla i lična prezentacija, koji će voditi stručnjak za zapošljavanje, Teja Hižman, iz Zavoda za zapošljavanje Republike Slovenije, i nekadašnja zaposlena na DOBA Fakultetu. 

Do kraja studijske godine planiramo još dva vebinara:

  • Priprema za razgovor za posao
  • Traženje posla pomoću LinkedIn-a.

U okviru Karijernog centra DOBE, studentima i diplomcima objavljujemo i informacije o aktuelnim konkursima za radna mesta, informacije u vezi sa karijernim sajmovima, i sajmovima zapošljavanja, a omogućavamo im i lično ili online karijerno savetovanje.
 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije