Novosti

Međunarodna nedelja preduzetništva
12. novembar 2018.

Međunarodna nedelja preduzetništva

Pratite zanimljive aktivnosti, koje smo pripremili na našem fakultetu, jer je preduzetnost uključena u sve nivoe našeg poslovanja i obrazovanja.

Intervju sa Slavicom Stojković, preduzetnicom iz Srbije

Da li vas zanima, kako se gradi preduzetnička priča? Kako nastaje i rađa se ideja? Šta je ključno kako biste postali kompetentni da pokrenete sopstvenu preduzetničku zamisao? O svemu tome i još mnogim drugim stvarima smo razgovarali sa Slavicom Stojković, master diplomcem i preduzetnicom - pročitajte ceo intervju.

Gostujuće predavanje

Gordana Ćorić, vlasnica konsultantske kompanije Festina lente, predavač na Univerzitetu 'VERN' i mentorka u studentskom inkubatoru će imati zanimljivo gostujuće predavanje o podsticajnom okruženju za preduzetništvo. Više >>

Test rukovođenja

Upravljanje sa ljudima, organizacijske sposobnosti, rešavanje konflikata, kritičko razmišljanje, emocionalna inteligencija … sve to su ključne kompetencije svakog uspešnog preduzetnika. Da li vas zanima da li imate sve kompetencije za vođu budućnosti?

Rešite test https://www.doba.rs/upitnik-za-ocenu-sposobnosti-rukovodzenja 

Da li ste preduzetnik?

Imate sve ili ono nešto više da biste mogli da postanete preduzetnik? Rešite zanimljiv test -- > https://www.entrepreneur.com/article/246454

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije