Uključenje u studije

Počnite da studirate već u februaru 2023

Uključenje u studije

Ulazite u novu godinu 2023. sa novim ciljevima, uspešnim koracima i pobedničku odluku za studije.

To za vas znači, da ćete čak pola godine pre drugih, koji će se upisati u studijskoj godini 23/24. početi da studirate, i svakako redovnim i uspešnim radom i pre završiti. Pošto je ovo posebna ponuda, broj mesta je ograničen,  takođe je ograničena i ponuda programa, a za vas smo pripremili i posebne pogodnosti plaćanja.

Informisanje o studijama

Važno je da se o online studijama i izabranom programu dobro informišete – samo tako ćemo i moći da ispunimo vaša očekivanja. Pored informativnih dana su vam na raspolaganju i pregled nastavnog okruženjaprezentacija online studija, a u odluci vam mogu pomoći i uspešne priče naših diplomaca i mišljenja studenata

Pridružite nam se na informativnim danima

Kako se odvija uključenje

Dodatni razlozi zašto da se uključite u studije već u februaru

Manja grupa
Za uključenje u program u februaru mesecu je znatno manje slobodnih mesta nego za upis na jesen. 

Do 300,00 EUR snižena školarina za prvu godinu
Svi vi, koji ćete se uključiti u studije sada, moći ćete da ostvarite popust u visini od 200,00 EUR, a diplomci Dobe čak 300,00 EUR.  

Bez troškova magistarskog rada
Ukoliko magistarski rad predate do septembra 2025. bićete oslobođeni od čak 749,00 EUR uplate troškova magistarskog rada. Ovo važi za studente master programa. 
 

Programska ponuda za uključenje u studije u februaru 2023.

Uključenje u bachelor program Primenjena psihologija, master program Psihologija i doktorski program Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu sa početkom u februaru nije moguće. Konkurs za upis u ove programe, za studijsku godinu 2023/2024. će biti objavljen naknadno.  

Popunite prijavu

Obavezne potvrde prilikom prijave:

  • Bachelor programi: završena četvorogodišnja srednja škola: (prilikom prijave priložite sken potvrde završene SŠ)
  • Master programi: najmanje završene studije prvog stepena u obimu od 180 ECTS bodova (prilikom prijave priložite sken diplome ili potvrde o diplomiranju).

Najčešća pitanja

Kada ću završiti studije i diplomirati, ako se uključim u bachelor studije?
Ukoliko ćete obavljati aktivnosti redovno i kontinuirano, i ako budete pri tome uspešni, za vas je očekivan završetak studija za vreme trajanja programa. Dakle, ako počnete da studirate u februaru 2023. u 1. godini bachelor programa, za vas se očekuje da ćete studije završiti u martu 2026.

Kada ću završiti studije i diplomirati, ako se uključim u master studije?
Ukoliko ćete obavljati aktivnosti redovno i kontinuirano, i ako budete pri tome uspešni, za vas je očekivan završetak studija za dve godine. Dakle, ako počnete da studirate u februaru 2023. za vas se očekuje da ćete studije završiti u aprilu 2025. i odmah početi sa pripremom magistarskog rada (moguće je već i ranije).

Da li mogu već sada da koristim status studenta, ako nisam zaposlen?
Pošto u  studijsku godinu 2022/2023. nećete biti upisani kao student, prava statusa studenta vam ne pripadaju. Prava ćete moći da koristite kasnije, kada budete izvršili upis u studijsku godinu 2023/2024. a status će važiti od 1. oktobra 2023 nadalje.

Borislav Blanuša,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Jedna od veoma važnih stvari koja je podsticana na DOBI je i inovativnost, a upravo znanja stečena na DOBI provučena kroz prizmu inovativnosti i inventivnosti su znanja koja koristim kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Borislav Blanuša,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Jedna od veoma važnih stvari koja je podsticana na DOBI je i inovativnost, a upravo znanja stečena na DOBI provučena kroz prizmu inovativnosti i inventivnosti su znanja koja koristim kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije