Uključenje u studije u martu mesecu 2018.

Počnite da studirate već u martu mesecu 2018.

Uključenje u studije u martu mesecu 2018.

Zakasnili ste za upis? Ambiciozni ste i ne želite da čekate na jesen za početak studija? Odlučili ste se za savremene studije i savremeni fakultet? Na našem fakultetu vam omogućavamo da se uključite u online studije i tokom studijske godine.

U martu počinju predmeti druge polovine studijske godine 2017/2018. i vi možete da se uključite u te predmete. Studirate zajedno sa upisanim studentima, a tok studija je potpuno isti, samo što studije počinjete u martu i završavate u martu.

Pre početka ćemo za vas izvoditi i besplatnu radionicu o online studijama, a sve u svrhu da biste bili dobro pripremljeni za studije. To za vas znači da ćete pola godine pre ostalih, koji će se ove godine upisati, početi sa studijama i naravno, uz redovan i uspešan rad, završiti studije pola godine ranije. Za vreme studija ćemo vam konstantno nuditi stručnu podršku.

Za najbržih 10 kandidata, uključenih u martu smo spremili posebnu ponudu, 10% popusta! Broj mesta i izbor programa je ograničen, požurite! 

U toj posebnoj ponudi možete da se uključite u online studije u sledeće programe, odnosno godinu programa:

Koristi za vas u pet tačaka

 1. Studiraćete na modernom evropskom fakultetu 21. veka.
 2. Studiraćete prema Dobinom modelu online studija, koji vam omogućava popunu fleksibilnost i intenzivan lični odnos tokom studija između studenta, profesora i online mentora.
 3. Prve predmete ćete raditi već u martu (ne u oktobru), dakle pola godina ranije i tako ćete studije završiti pola godine ranije.
 4. Ponudićemo posebne finansijske pogodnosti.
 5. Dobićete odlična praktična znanja, jer će vas učiti i voditi profesori iz prakse.

Na koji način možete da osigurate mesto za početak studija u martu mesecu?

 1. Ispunite online prijavu.
 2. Priložite odgovarajuće potvrde (overene fotokopije svedočanstava 3. i 4. razreda i diplome, overenu fotokopiju diplome i uverenje o položenim ispitima … ).
  Kandidati za master programe prilažu i CV i motivacijsko pismo.
 3. Uplatite prvu ratu školarine.

E-Popeja d.o.o., Milentija Popovića 9, 11070 Beograd
TR: 310-160950-35
kod NLB Banke a.d. Beograd

      4. Sve zajedno što pre pošaljite na adresu predstavništva u Beogradu:

DOBA Fakultet
Milentija Popovića 9
11070 Beograd.

Uslovi uključenja

 • Uključenje u bachelor programe je moguće za kandidate sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom.
 • U master programa mogu da se uključe diplomci koji su završili osnovne/bachelor studije (od najmanje 180 ECTS).

Poslednji rok prijave za uključenje u studije je 16. 2. 2018. za bachelor i master studije.

Troškovi uključivanja

Pošto je u pitanju posebna ponuda i ograničeni broj mesta i izbor programa, pripremili smo i posebne povoljnosti za vas, povoljnosti kojih do sada još nije bilo:

 • 10 % popusta za prvih 10 kandidata koji se uključe u studije
 • mogućnost uplate na 12 rata bez kamata;

Prvu ratu sa popustom plaćate prilikom prijave, odnosno najkasnije do 16. 2. 2018.

 • Trošak studijske godine za bachelor programe Poslovanje i Poslovanje i menadžment u turizmu iznosi 2.549,00 EUR. Prva rata za uključenje u martu mesecu iznosi  213,00 EUR (bez popusta).
 • Trošak studijske godine za program Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću iznosi 2.759,00 EUR. Prva rata za uključenje u martu mesecu iznosi 230,00 EUR (bez popusta).
 • U slučaju odluke za master programe trošak studijske godine iznosi 3.289,00 EUR. Prva rata za uključenje u martu iznosi 274,00 EUR (bez popusta).

Napomene:

 • Prva rata se plaća prilikom prijave, a ostale rate do 20. u mesecu.
 • Moguće je iskoristiti popust za uključenje u studije u martu mesecu i popust za uplatu u jednokratnom iznosu. Ostali popusti se isključuju.
 • Trošak diplome se plaća u poslednjoj godini studija i iznosi 449,00 EUR za bachelor i 549,00 EUR za master programe.
 • Ukoliko uplatu školarine izvršava preduzeće: Preduzeće plaća trošak studijske godine prilikom prijave i uključenja u pojedinačnu godinu. Preduzeća nemaju pravo na popuste i uplate u ratama.

Česta pitanja vezana za početak studija u martu 2018.

Kada ću završiti studije i diplomirati?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovno i kontinuirano i pri tome biti uspešni, za vas se predviđa završetak studija u roku od tri godine (ukoliko ćete se upisati u 1. godinu bachelor programa), odnosno za dve godine (ukoliko ćete se upisati u 1. godinu master programa). Dakle, ukoliko počnete da studirate u martu 2018. predviđen završetak studija je u martu 2021.

Na koji način ću plaćati troškove studija?
Uključenje u studije u martu 2018. se svakako isplati. Popusti koje smo specijalno za vas pripremili su najveći do sada. Za posebnu ponudu važi i posebna cena.

Mogu li u tom slučaju da koristim status studenta, ukoliko nisam zaposlen?
Pošto niste upisani u studijsku godinu 2017/2018. kao student, ne pripadaju vam prava statusa studenta. Prava ćete moći da koristite nakon upisa u studijsku godinu 2017/2018. od 1. oktobra nadalje.

Borislav Blanuša,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Jedna od veoma važnih stvari koja je podsticana na DOBI je i inovativnost, a upravo znanja stečena na DOBI provučena kroz prizmu inovativnosti i inventivnosti su znanja koja koristim kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Borislav Blanuša,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Jedna od veoma važnih stvari koja je podsticana na DOBI je i inovativnost, a upravo znanja stečena na DOBI provučena kroz prizmu inovativnosti i inventivnosti su znanja koja koristim kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije