Novosti

18. avgust 2020.

NOVO! Studije iz područja socijale i obrazovanja

U ovoj studijskoj godini možete da se upišete i u bachelor i master programe iz područja socijale i obrazovanja.

Za sve vas, koji ste oduvek želeli da radite sa ljudima i za njih, pomagati u rešavanju socijalnih problema, i poboljšati kvalitet života slabijih grupa, kao što su deca i stariji, na DOBA Fakultetu smo razvili dva izrazito interdisciplinarna studijska programa, koje ćemo od ove jeseni izvoditi i na srpskom jeziku:

Savremen, aktuelan online studijski program, u kome ćete steći osnovna organizaciona, poslovna i ekonomska znanja, i kasnije izabrati smer SOCIJALA ili OBRAZOVANJE. Tokom studija ćete razviti i veštine za odgovarajuću komunikaciju i steći osnovna znanja iz marketinga.

  • Inovativni menadžment u socijali i obrazovanju (master)
    Jedine online studije, koje udružuju ključna područja za razvoj i rad na području doživotnog obrazovanja i socijalnih delatnosti: menadžment, obrazovanje, socijala. Na studijama ćete praktične izazove rešavati rame uz rame sa priznatim stručnjacima iz područja socijale i obrazovanja, kao i inoviranja, upravljanja, komuniciranja …

Jedine međunarodno akreditovane online studije na srpskom jeziku

Online studije su najdostupniji i najfleksibilniji oblik studija, koji danas poznajemo. Prilagođene su zaposlenima i mladima, svima vama koji želite nešto više. Studirate lokacijski neograničeno, a isto tako u većoj meri sami raspoređujete svoje vreme za studije. Na Dobi online studije izvodimo već 21 godinu, a one su takođe i jedine međunarodno akreditovane online studije u Sloveniji i JI Evropi! U naših 9 akreditovanih online javno važećih programa trenutno studira 1.500 online studenata, koji dolaze iz čak 46 država. Njihova iskustva sa online studijama pogledajte ovde.

Upoznajte naše online studije, i iskoristite ovu godinu za vaše nove prilike.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije