Pozdravni govor direktorke i dekana

Fakultet sa tradicijom

Pozdravni govor direktorke i dekana

Poštovani!

Svesni smo da su promene iz područja ekonomije i društva sve brže. Na DOBA Fakultetu pokušavamo da ih pravovremeno shvatimo, da im se prilagodimo, a ponosni smo na to što negde i učestvujemo i u njihovom kreiranju. To nam potvrđuju i ugledna evropska akreditacija UNIQUe, uspesi naših studenata na raznim takmičenjima i visoka mesta u ekonomiji i društvu koja zauzimaju naši diplomci. Verujemo da je to poseban dokaz o kvalitetu naših profesora i mentora, kao i o savremenosti nastavnih programa koje izvodimo.

Red. prof. dr Rasto Ovin, dekan

Dobro došli na DOBA Fakultet. 

U naše programe studija pozivamo sve one koji se vode neprestanom intelektualnom radoznalošću i koji, kao etički, društveno odgovorni, kreativni i kritički nastrojeni pojedinci, žele da generišu nove ideje koje menjaju život, i preoblikuju organizacije u trajno konkurentne, u prilagodljivom i ravnopravnom društvu. Kvalitetno obrazovanje je moguće dobiti i na savremeni način, koji pojedincu omogućava udruživanje privatnog života, karijere i studija.
Svaki pojedinac je sam odgovoran za svoj uspeh, a čvrsto sam uverena da vam nadahnuća i volje neće nedostajati u pozitivnom i kooperativnom okruženju našeg uspešnog fakulteta. To dokazuju i uspešne priče naših diplomaca.
Pridružite im se i vi!

Jasna Dominko Baloh, prof., direktorka
 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije