Domov > Online studiranje

Online studiranje

DOBA Fakultet je vodeći izvođač online studija u celini i jedini fakultet sa međunarodnom akreditacijom za izvođenje online studija UNIQUE u jugoistočnoj Evropi.

Vodeći, prvi i jedini 100% online fakultet u Srbiji, ... sa najzadovoljnijim studentima i uspešnim diplomcima.

Prvi smo probili led na području online studija, i danas imamo najkvalitetnije, najsavremenije, najobimnije online studije koje konstantno unapređujemo i nadograđujemo. Naših 3.596 diplomaca je dokaz, da smo na tom području najuspešniji.

Online studiranje nije slušanje snimaka predavanja profesora, nego mnogo više ...

10 razloga zašto studirati online na DOBA Fakultetu

  1. Brže i efikasnije dolazim do završetka  studija: studiram aktivno i brzo dobijam povratnu  informaciju, dok studije prilagođavam svom tipu učenja, a studijsko okruženje mi omogućava aktivne i praktične studije.
  2. Online mentori su mi na raspolaganju sedam dana u nedelji: pitanja, dileme postavljam neposredno u forumu predmeta ili preko e-pošte. Tokom studiranja su mi na raspolaganju i drugi saradniki fakulteta.
  3. Dobijam nove spretnosti i znanja za današnje vreme: znam sam da se organizujem, poboljšavam svoja znanja iz područja računarstva i novih tehnologija, znam efikasnije da komuniciram i sarađujem sa drugima i da se bavim informacijama.
  4. Virtuelnu učionicu imam na dohvatu ruke: studiram od kuće ili sa posla, gradiva su sve vreme dostupna online i nemam potrebe da idem u biblioteku.
  5. Dobijam na vremenu i štedim novac: bez vožnje, ne tražim parking mesto ni učionicu, više se posvećujem svojoj porodici i slobodnim aktivnostima, bez putnih troškova, nije mi potrebna dadilja, skraćujem vreme studija.
  6. Ne kasnim i ne propuštam predavanja zbog drugih okolnosti: rad na poslu mogu u miru da završim, nisam zavisan od vremena.
  7. Karijeri i porodici se mogu posvetiti i tokom studija: vreme za studije raspoređujem sam.
  8. Lakše se koncentrišem i komuniciram sa ostalima: nisam izložen smetnjama iz neposredne okoline, bolje se posvećujem suštini.
  9. Upoznajem nove ljude: tesna saradnja, komunikacija i interakcija vodi do sklapanja novih poznanstava i prijateljstava, koja obogaćuju moj privatni i poslovni život.
  10. Učestvujem na uvodnim danima pre početka studiranje: učim se da samouvereno krenem na put uspešnih i učinkovitih online studija.

Pogledajte i sami, koliko zanimljive i učinkovite mogu biti online studije - omogućavamo vam besplatnu probu.

Kako na DOBI obezbeđujemo kvalitet online studija

Naši studenti studiraju na srpskom jeziku  iz Dubaija, Srbije, Holandije, Hrvatske, Kuvajta, Crne Gore, Švajcarske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Amerike, Katara, Španije, Dominikanske Republike, Australije, Noveške, Austrije, Kine, Nigerije…

Print